Kitkarenkaat ja niiden voittamattomat edut

By rengasliikesorjonen.fi


Posted On 29 Aug 17 - 01:08:27Kitkarenkaat ja niiden valinta nostattavat keskustelua joka vuosi kun talvi tekee tuloaan. Keskustelu alkaa siitä, kummat ovat paremmat: kitka- vai nastarenkaat, ja väittely jatkuu aina parhaimpien kitkarenkaiden nimeämiseen. Väittelyissä herää usein esiin se, minkälaiset renkaat sopivat omaan autoon, omaan ajotapaan ja siihen ympäristöön, missä autoa käytetään. Tähän ei ole yhtä helppoa vastausta, mutta kun mietitään kitkarenkaiden etuja, on helppo huomata, miksi niin monet suosivat niiden käyttöä talvisissa ajo-olosuhteissa.

  • Kitkarenkailla lisää ajomukavuutta

Kitkarenkaiden parhaimpiin ominaisuuksiin kuuluu ajomukavuus, mikä johtuu siitä, että renkaiden kuviot on suunniteltu parantamaan pitoa ajotiehen ja niissä käytetty kumisekoitus on kehitelty hyvin pitkälle, antamaan mahdollisimman hyvän ajokokemuksen.

  • Säästetään polttoainetta

Kun käytetään kitkarenkaita, voidaan säästää myös polttoainekulutuksessa, mikä on useille kuskeille tärkeää. Kun auto rullaa eteenpäin vaivattomasti ja polttoainetta kuluu entistä vähemmän, on positiivisia puolia kitkarenkailla jo runsaasti.

  • Melusaaste

Usein talvella huomataan kuinka paljon enemmän autosta kuuluukaan ääntä, verrattuna kesäkauden huolettomiin ajeluihin. Kitkarenkailla voidaan saada ajokokemukseen samaa tunnelmaa, sillä mukavuuden lisäksi kitkarenkaat ovat myös hiljaiset käyttää. Tämä johtaa vähentyneeseen ajomeluun, mikä puolestaan lisää ajomukavuutta huimasti.

  • Joustava käyttöaika

Sen lisäksi, että kitkarenkailla on mukava, sekä turvallinen, ajella, ne antavat myös kuskille hiukan joustavamman aikataulun käytön suhteen. Kitkarenkaita voidaan käyttää jopa ympärivuoden, vaikkakin parhaiten sen edut pääsevät esille talvisissa olosuhteissa. Tämä kuitenkin mahdollistaa sen, ettei renkaiden vaihtoa tarvitse ajoittaa millekään tietylle viikolle, vaan kesärenkaat voi vaihtaa kun tämä itselle parhaiten sopii.

Nykyään uusimmat ja laadukkaimmat kitkarenkaat kilpailevat myös turvallisuuden puolesta nastarenkaiden kanssa, eli ne pystyvät antamaan useimmille ajajille riittävää pitoa kelillä, kuin kelillä. Kukkaroa voidaan säästää bensankulutuksen lisäksi myös renkaiden hankinnassa, sillä ostamalla kitkarenkaat netistä voidaan löytää edullisia paketteja, joilla laadukkaimmat renkaat ovat käytössä nopeasti ja kilpailukykyisillä hinnoilla. Kitkarenkaat ovat siis usein mainio valinta lisäämään auton turvallisuutta ja ajokokemusta, kun ajetaan liukkailla teillä.


messages.blogsearch

messages.blogcategories