Miten varmistan turvallisen talviajon ostaessani kitkarenkaat halvalla?

By rengasliikesorjonen.fi


Posted On 29 Aug 17 - 01:08:27Auto aiheuttaa omistajalleen runsaasti kuluja. Tästä syystä autoilija haluaakin yleensä ostaa mahdollisimman laadukkaat kitkarenkaat halvalla. Miten sitten voit varmistaa, että ostaessasi kitkarenkaat halvalla tulet tehneeksi hyvät kaupat ja talviajosi on turvallista? Kokosimme tälle sivulle muutamia vinkkejä.

Osta kitkarenkaat halvalla luotettavalta toimijalta laadusta tinkimättä

Suosi luotettavia kitkarenkaiden toimittajia, jotka tarjoavat laadukkaita kitkarenkaita halvalla, kilpailukykyiseen hintaan. Älä sorru ostamaan huonoja renkaita vain niiden edullisen hinnan vuoksi, vaan seuraa mieluummin laaturenkaiden tarjouksia ja kilpailuta eri toimijoiden tarjonta.

Älä vaihda kitkarenkaita liian myöhään

Moni jättää kitkarenkaiden vaihdon liian myöhään. Tämä saattaa johtua siitäkin, että auton renkaat ovat niin kuluneet, että autoon pitäisi jo vaihtaa uudet renkaat. Budjetti saattaa olla koetuksella, minkä vuoksi onkin tärkeää löytää laadukkaat kitkarenkaat halvalla ja saada vaihdettua ne auton alle ennen kuin ajokelit ovat jo luvattoman huonot. Suomessa talvikelit saattavat yllättää jopa aikaisin syksyllä tai kevään alussa, minkä vuoksi on hyvä olla varautunut näihin säämuutoksiin etukäteen.

Hanki autoosi sopivat kitkarenkaat halvalla

On tietysti erityisen tärkeää, että hankkimasi kitkarenkaat sopivat juuri sinun autoosi. Varmista, että jokainen ostamasi rengas on saman mallinen ja että ne on valmistanut sama valmistaja. Seuraa renkaiden kulumista, koska eri puolilla autoa olevat renkaat kuluvat yllättävänkin eri tavalla. Hyvä vinkki on sijoittaa taakse sellaiset renkaat, joissa on syvimmät urat. Tämä johtuu siitä, että tällaisten renkaiden pito on kaikista paras. Liian iäkkäitä renkaita ei pidä käyttää koskaan. Erityisen vaarallista tämä on ajettaessa talvisissa olosuhteissa. Jos siis autosi renkaat näyttävät jo liian kuluneilta, on viimeistään aika ostaa netistä kitkarenkaat halvalla. Liian huonoilla renkailla ajaminen vaarantaa pahimmassa tapauksessa sinun ja läheistesi ajoturvallisuuden.


messages.blogsearch

messages.blogcategories